Suomeksi Auf Deutsch 

Musiikkileikkikoulu Laulava Lohikäärme 
Etusivu Muskarit Huilunsoiton opetus Opettajat Opetuspaikat Hinnasto Ilmoittautuminen Kuvia Säännöt Yhteystiedot 

OPETTAJAT

Cordula Tröster-Blomberg

Cordula

Olen suorittanut Kölnin musiikkikorkeakoulussa Diplom Musikpedagogin –tutkinnon pääaineinani sekä musiikkikasvatus että huilunsoiton pedagogiikka, minkä lisäksi olen opiskellut Sibelius-Akatemiassa. Pääsoittimeni on poikkihuilu ja sivusoittimeni piano, joiden ohella olen harrastanut fagotin ja alttoviulun soittoa.

Huilutunteja ja muskareita olen pitänyt monissa eri kouluissa opiskeluajoistani lähtien, ja vuodesta 2008 lähtien olen toiminut opettajana pääasiassa Laulavan Lohikäärmeen kautta. Musiikinopetuksen ohella järjestäjän myös peruskouluissa Saksan kieleen ja kulttuuriin liittyviä projekteja.

Muskareita pidetään Laulavassa Lohikäärmeessä suomeksi ja saksaksi, huilutunteja annan näiden kielten lisäksi englanniksi.

Lauri Lohikäärme

Lauri rummussa

Lauri Lohikäärme on apuna muskarissa opastamassa lapsia musiikin ihmeelliseen maailmaan. Vaikka Lauri onkin lohikäärme, ei sitä tarvitse perheen pienimpienkään pelätä. Itse asiassa Lauri taitaa enemmän pelätä lapsia, sillä onhan hän itsekin vielä pieni. Lentääkään Lauri ei vielä osaa, vaikka sitä kovasti aina yrittääkin. Ehkä niin on parempikin, sillä hänellä on korkean paikan kammo.

Laurin erikoisosaamiseen kuuluu laulamisen lisäksi lähes kaikkien soittimien soittaminen – tai ainakin soittamisen yrittäminen. Hänen mielestään musiikki on aina hauskaa, vaikka nuotit eivät ihan joka kerta kohdalleen osuisikaan. Innostuupa Lauri välillä itsekin soittamaan ja laulamaan lapsien kanssa. Ellei pieni lohikäärmeemme sitten taas kerran ole nukahtanut kehärummun sisään.